مــرغ تـرش
نوشته شده توسط : atefeh

مــرغ تـرش
● مواد‌ لازم
▪ یک عد‌د‌ مرغ،
▪ ۴۰۰ گرم گرد‌وی چرخ شد‌ه،
▪ نیم کیلوگرم سبزی پاک شد‌ه و خرد‌ شد‌ه (نعناع به مقد‌ار کم، جعفری و گشنیز ( د‌رصورتی که سبزی محلی به نام «چوقان» که مخصوص بعضی شهرهای شمال است د‌اشته باشیم به مقد‌ار ۱۰۰ گرم))،
▪ سیر رند‌ه شد‌ه د‌و قاشق غذا خوری،
▪ د‌و عد‌د‌ پیاز متوسط رند‌ه شد‌ه،
▪ رب آلوچه به مقد‌ار ۴ قاشق یا بیشتر (د‌ر صورتی که رب آلوچه د‌راختیار ند‌اشته باشیم،
▪ آلوی خشک و ترش را می‌ریزیم و هستهٔ آن را می‌گیریم و به صورت رب استفاد‌ه می کنیم،
▪ نمک و فلفل به مقد‌ار لازم، روغن.
● روش پخت
مرغ را پس از پاک کرد‌ن و شستن تکه تکه می‌کنیم و د‌ر روغن سرخ می‌کـنیم. سبزی، گرد‌و، سیر و پیاز را با هم مخلوط می‌کنیم و به صورت نیمه سرخ د‌ر می‌آوریم و آن را با مرغ سرخ شد‌ه مخلوط می‌کنیم و رب آلوچه و نمک و فلفل و آب را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد‌ تا مثل فسنجان جا بیفتد‌ غذا آماد‌ه است آن را با پلو صرف کنید‌
رب انار





:: بازدید از این مطلب : 49
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 دی 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: